Alegerea unui cadou se poate dovedi dificila atunci cand nu stii foarte multe despre persoana respectiva, cand esti pe nepregatite sau cand pur si simplu, esti in pana de idei. In general, cadourile care se ofera la diferite ocazii sunt fie de natura practica, obiecte si lucruri de utilizat imediat, fie de natura sentimentala, cu semnificatie simbolica importanta pentru persoana in cauza.

Un cadou este un gest prin care ne aratam recunostinta fata de cineva, un mod de a ne exprima afectiunea sau o surpriza cu care vrei sa surprinzi pe cineva. Desigur, exista perioade anume din an, atunci cand schimbul de cadouri este ceva normal, cum ar fi Craciunul sau Pastele. Nu uitam de aniversari de relatie, aniversari zi de nastere si alte momente semnificative din viata noastra.

Alegere cadou in functie de ocazie

Majoratul

Implinirea varstei de 18 ani este unul dintre cele mai asteptate momente de catre adolescenti, semnifica trecerea intr-o noua etapa din viata noastra; Daca vorbim de majoratul unei fete, poti alege cadouri precum bijuterii care sa fie pastrate drept amintire a acestei zi importanta, posete si accesorii in acord cu stilul adolescentei.

In cazul unui baiat, ideal ar fi sa ne indreptam atentia spre cadouri practice si care sa se plieze pe pasiunile acestuia. Poate fi vorba de un smartwatch, o boxa portabila, articole vestimentare sportive cu specific, jocuri video pentru console, accesorii pentru bicicleta sau masina.

Un ceas insa va fi util in orice moment al zilei, trebuie doar sa fim atenti la stilul adolescentului, pentru a face alegerea perfecta.

Aici putem alege intre: Ceasuri SPORT, Casual , Ceasuri ARMY sau Smartwatch , cu afisaj electronic sau afisaj digital.

Ziua Indragostitilor

In fiecare an, pe 14 februarie sarbatorim Ziua Indragostitilor, momentul prielnic de a oferi cadouri persoanei iubite, surprize sexy sau cine romantice si desoebite. Indiferent de contextul in care alegi sa petreci aceasta zi, avem cateva recomandari de cadouri pentru ea si pentru el.

Seturi si pachete cadou pentru EL si pentru EA

Aniversare casatorie

Fie ca vorbim de aniversarea casatoriei de 2 ani sau 20 ani, de cele mai multe ori se merge pe ideea de cadou simbolic. Poti alege un album foto pe care sa-l personalizezi cu fotografii de la nunta sau din concediile pretrecute impreuna.

Pentru sotie poti alege o cutie de bomboane, un aranjament floral deosebit, parfumuri sau bijuterii, pe care stii ca si le doreste foarte mult sau care stii ca s-ar potrivi cu stilul personal al acesteia.

Aniversare zi de nastere

Ca de fiecare data, ziua de nastere merita sa fie sarbatorita pe masura. Daca te afli in situatia de a oferi cuiva un cadou cu ocazia zilei de nastere, atunci varietatea de optiuni este destul de mare.

In cazul barbatilor cu un stil elegant poti alege cadou un set de butoni, un portofel din piele naturala, un ceas de mana, o camasa sau un articol vestimentar de lux. Pentru barbatii care prefera un stil mai lejer si comod, o pereche de pantofi casual, un smartwatch, un parfum sau un tricou pot fi cadouri perfecte.

E-cadou va pune la dispozitie o gama larga de prduse ce pot fi oferite cadou, indiferent de evenimentul aparut.