Smartwatch Daniel Klein Smart, KW19PRO-1

Smartwatch Daniel Klein Smart, KW19PRO-1 cu 2 ani garantie, certificat de garantie si confirmitate, ambalat in punga de cadou personalizata.

Despre ceasul inteligent (smartwatch) – cum funcționează și ce funcții utile are pentru sănătate

Majoritatea smartwatch-urilor, fie că sunt concepute pentru uz zilnic, fie că sunt create pentru scopuri precise, prezintă o suită de funcții, printre care:

Ceasul inteligent sau smartwatch-ul este un dispozitiv portabil care poate fi purtat la încheietura mâinii și, la fel ca smartphone-ul, prezintă o interfață digitală, de tip touchscreen, cu aplicații funcționale pentru muncă, divertisment, informare și sănătate.  Ceasurile tip smartwatch au devenit din ce în ce mai populare în ultima vreme

Cum funcționează un smartwatch?

Primesti alerte si notificari

Smartphone-urile afișează notificări pentru a-ți atrage atenția asupra evenimentelor și activităților importante din programul tău. Device-urile conectate la telefon, cum este și smartwatch-ul, pot să afișeze același tip de notificări, dar pot să îți ofere și informații specifice, cum ar fi alerte legate de nivelul tău de sedentarism.

Aplicații disponibile pe smartphone

Pe lângă afișarea de alerte și notificări specifice, un smartwatch îți poate oferi o suită de aplicații utile pentru rutina ta de zi cu zi. Așadar, în funcție de ceea ce cauți de la un ceas inteligent, poți beneficia de aplicații  special menite pentru drumeții și trasee pe munte, pentru scufundări, jogging, performanță intelectuală (jocuri și activități cognitive), somn și monitorizarea calității acestuia, dietă, declansarea foto de la distantaetc.

Răspunderea la mesaje prin vorbire

Majoritatea ceasurilor inteligente oferă funcția speech-to-text sau dictare vocală, acest lucru însemnând convertirea dictării în text. De exemplu, atunci când te afli la volan, poți răspunde la un mesaj scris prin vorbire – telefonul va converti mesajul tău vocal în text și îl va trimite automat.

Funcții de fitness

Dacă ești pasionată de sport, un smartwatch dedicat pentru fitness, va deveni aliatul tău. Deși nu este un smartwatch propriu-zis, fiind considerat mai mult un dispozitiv de monitorizare a efortului, un astfel de device oferă funcții de ceas inteligent de bază, cum ar fi ora și, în funcție de model, temperatura din aer. În plus, pe lângă numărul de pași efectuați și de calorii consumate, oferă informații despre bătăile inimii și puls.

Cum stii ca ai nevoie de un smartwatch? Motive pentru a spune DA ceasurilor inteligente

1. Ai o viata profesionala activa

Daca esti permanent in miscare, lucrezi in vanzari, mergi foarte mult cu masina sau ai intalniri cu clientii sau partenerii de afaceri, atunci clar ai nevoie de un smartwatch. Gandeste-te doar ca este destul de neplacut sa iti verifici notificarile de pe telefonul mobil cand esti intr-o intalnire mai lunga, despre condus in trafic nici nu poate fi vorba. Smartwatch-urile sunt dotate cu ecrane tactile care iti permit sa navighezi usor prin aplicatii si sa ramai conectat pe tot parcursul zilei.

2. Esti pasionat de sport

Pasionatii de sport, cu siguranta, merita sa includa in necesarul lor de echipamante sportive si un smartwatch. De ce? Noi credem ca dintr-o multime de motive, dar vrem sa-ti dovedim, asa ca le luam pe rand si iti spunem cu ce te ajuta un smartwatch. De exemplu, daca vrei sa mergi la o runda de alergat iti poti lasa smartphone-ul acasa, pentru a te misca in voie, dar vei fi conectat la notificarile telefonului si vei sti in timp real cine te suna si ce mesaje primesti. 

3. Uiti adesea telefonul acasa sau in teancul de acte?

Daca la capitolul atentie si organizare nu stai atat de bine, si ti s-a intamplat de multe ori sa pleci de acasa fara telefon, crezand ca l-ai pus in geanta sau rucsac, sau sa nu stii unde l-ai pus, ia in calcul ca un smartwatch te avertizeaza cand s-a deconectat. 

Te-ai saturat sa iti rogi colegii de munca sau membrii familiei sa te sune sa gasesti telefonul?

TIne cont ca unele modele de smartwatch au si functia „Find Phone”, emitand un sunet prin intermediul telefonului, astfel incat poti gasi cu usurinta telefonul pierdut.

4. Autonomie baterie.

Un aspect de care trebuie să ții seama la alegerea unui ceas smartwatch este autonomia acestuia, care poate fi de 48 – 72 de ore si chiar mai mult la modelele de smartwatch avansate, iar incarcarea acestora se face rapid.

5. Cauți un cadou special pentru iubitul tău?

Cumpără-i un smartwatch

Speram ca articolul nostru te-a ajutat sa iti faci o idee despre smartwach. Ne poti urmari constant pe pagina de facebook sau instagram.